Monday, May 4, 2009

tak tau tajuk pe nak letak

kepala ni pusing amat...sakit sgt2..nyut3 je rasa..adessss nak balik ni pun tak tau leh drive ke tak...hu3X... B i need u rite now!!! ikut hati tamo keje ri ni tamo balik KL lagi smlm..tp.... hu3X alangkah bestnye kalo tak payah balik KL terus je dok kt Kuale Kangsor tu... tak best! tak best! tak best!

esok lak pagi kene bwk Nur 'Ain gi klinik check up dia... tak sabar nak tau bape berat si kecik tu dah...hii3X

nak balik dah...kepala sakit ni...hope tak demam la...
AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

5 comments:

shi3la said...

huhhhhh naperrr susahhhnyerr nakk komenn nihh..uhukkk hampir berputus asa dah..

moggaaa kau cepat sembuhh..bebawakk mkn hubatt yerk..rehatt byk2 tau..

IxoR@ said...

Copek la sembuh...jgn pening2 k.

LotsOfLove-Pearls said...

Get well evryday, dear..
huhu..

Vee Violet said...

how are you today sweetie?
take a good care of yr healthy tau
=)

afsal_8281 said...

shi3la...
kdg2 haku pun giv up gak nak komen neh sbb takleh kan tah nape tah... thanks eh da makan ubat tp msih finin2 la..dunno y!

IxoR@...
mmg nak cpt sembuh tau dan hari2 nak sihat je utk nur 'ain..

LOL...
thanx..everyday nak sihat je kalo me sakit who will take care my lil princess tu kan...cian die..

Vee...
not feeling well la today dear...
mcm nak cuti je tp Encik tu kureng memahami la hu3X..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...