Wednesday, May 13, 2009

Counter

ek eleh...org buat counter tu aku pun nak buat gak... maafkanlah aku ya kasi chance la kat aku yg kemaruk ni ye!!

tp aku start dgn 00000 dan aku tak tau la bape org je yg jengah ke sini...he3X suka hati korang la kan org lain da beribu2 aku baru 00001 je yg jengah kan...ahaksss aku tak kesah la

gelakkan la aku ni ye aku siyes tak marah sbb skang ni pun aku msih blur lagi... nge3X
AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

9 comments:

Vee Violet said...

NAPE BLUR2 NI SAL?
Vee nak blk dah japgi... take care tau...
=D

sis_nita said...

heheh! weiii.. akak dah banyak kali dah masuk blog ko.. rupanya ko tak letak kaunter yerr..

afsal_8281 said...

Vee...
hari blur sehari buat diriku
la dear...huk3X

sis_nita...
a'ah ye la mmg baru letak pun...
ha3X... ok lps ni msuk dan msuk dan msuk
selului ok!!

erolnukman said...

hehe..tu kire ok la tu..
sy xreti le nak buat counter.kekeke
camne ek?

besi said...

sekarang dah berapa ribu dah?

LotsOfLove-Pearls said...

Baru aku tau cerita apa yg blur..
huhu..

Lama2 ok ar tu Sal..
permulaan memang camtue..

Vee Violet said...

sal... tak update blog ke?
windulah nak baca celoteh sal...
=)

afsal_8281 said...

sorry la Vee...
ari ni agak bus sket
tak sempat nak jenguk ke blog
kawan2 pun...

next week ye dear
windu kat Vee gak

LotsOfLove-Pearls said...

Hye Sal..
xupdate lagi..

ok, u take care k..
nice day dear!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...