Thursday, July 2, 2009

tajuk pape je lah

da lama aku tak update blog ni kan...semalam pun sempat satu entry je aku post tu pun copy dari emel je...nak mengarang bagai tak sempat dan takde idea pun ye gak.....

patutnye aku masuk ofis aru selasa 30 Jun tp oleh kerana aku tak larat dan malas ditambah dgn sakit2 badan dek kerana aktif kat kursus BTN tu so aku dgn sendirinya menyutikan diri aku he3X...

dan dek disebabkan takde idea so terbit la tajuk mcm kat atas tuh.... =D

semalam aku post n3 ala2 politik sikit kan bukan sbb aku nak berkempen ke apa ke cuma aku nak kongsi kesedaran dgn korg2 semua supaya yg mana dok lena lagi tu bangkit buka mata luas... sayangilah negara kita kalo tak syg negara kita mcm kita tak sygkan diri kita juga la... ok ok aku tamo nak kempen lagi kt n3 kali ni kang ada yg muntah ijo lak tak pasal2 aku kene bersihakan blog aku neh...ha3X.... aku jd gini ni sbb masa dlm LDK tu aku kene jd YB Parlimen Arau...adehhh tak pasal2 lak kene jd YB bagai... walhal haram aku tak penah tau pun ttg Dewan Rakyat ke Dewan Negara ke... hu3X...teruk kan aku!!! maafkanlah aku ye... ~ ala aku gerenti korg pun bukan tau sgt pun kan kan kan ngaku je... hak3X

utk n3 kali ni kan ni je yg aku mampu coretkan...tunggu je la aku ada idea nanti aku post lagi ye...tungggguuuuu ~ tu pun kalo ada yg sudi menunggu la ye....
AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

2 comments:

sis_nita said...

lorrr..
dewan rakyat dengan dewan negara pon ko tak tahu yerr dikk..

sonang jerr..

dewan rakyat tuk rakyat.. dewan negara tuk negara.. haaa.. camtu laa..

ntah apa2 laa akak ko ni komen laa.. hmm.. akak boring ni.. tulunnnnn..!

afsal_8281 said...

ooo cenggitu ye kak...
bijak la akak ni huhuhu
takpe kak janji komen gak

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...