Wednesday, July 8, 2009

panggilan HANGIT!!!

tuttt tuttt

aku : hello

? : hello...boleh berckp dgn sal?

aku : ye...saya

? : buat apa?

aku : kat bilik...

? : ni cik ke puan?

aku : puan...sapa ni ye?

? : tak pergi dewan lagi ke??

aku : emmm tgh siap la ni nak sembahyang dulu...sapa ni ye? reception ke ni??

? : ~diam~

aku : sapa ni ye...nak dtg baiki toilet ngan air cond ke?

? : pak daud.... hahahahaha

aku : ala sapa ni??

? : gelak lagi dan terus letak...


aku terkena panggilannnnnn HANGIT!!!!!! sapa lagi budak sekursus BTN ngan aku la yg kenekan... sib baik ko laki kawan aku tau...siot je.

yg aku tau dia tnye best tak kene panggilan hangit tadi.... dan pakat gelak ngan member dia...mmg hampeh!!
AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

4 comments:

besi said...

kekekekeke cian dia

afsal_8281 said...

tu la pasal besi
saje je nak kasi aku surprise tau
notty tul!!

sis_nita said...

ahaaa..
saperr tuhhh..
nak manjer2 kot..
misteri tull..

afsal_8281 said...

sis_nita...
tu la kak sapa la peminat misteri i tu kan
alahai...da ada anak pun saham
melonjak2 lagi ni camno??
hi3X...perasaan lak aku

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...