Tuesday, July 14, 2009

don't trust the system...WALK!!

emmm tu la ayat yg Encik aku penah bagi kat aku satu ketika dulu
katanya walopun kita da berurusan melalui phone ke, emel ke...
jgn percayakan sgt tu sume...tp mesti pergi tanya sendiri

ko kalo dlm bangunan ofis ni ok la gak kan nak WALK
tp kalo da luar tu takkan nak WALK juga kan...
tp aku penah disuruh WALK ke pejabat SKM tu walopun dia tau
pejabat tu nun di hujung blok sana sdgkan ofis aku
nin di hujung blok sini....

bygkan betapa peluh ketiak aku berWALK ke sana
time tu la org da nak balik dah
masa tu aku sedih sgt sbb nape la nak dera aku sampai camni
esok takleh ke nak bagi....
adessss

tp kdg2 kita kena juga WALK tau
sbb btl sistem ni takleh caya....
aku selalu kalo urgent2 sendiri antar je
tak kose nak bagi despatch confirm lambat beb
dorang keje main2 je

tp yg aku tak syok...
Encik soh aku WALK kan..then dia sendiri
yg dok tercari2 mana PA International dia ni
adoyaiiii....kata don't trust the system kan
mcm2 la Encik ni
byk songeh...asal dgn aku ni
sume nye tak kena
salah aku je dok cari....yg baik takde lak dok kata
ni lah nasib aku...

AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

2 comments:

sis_nita said...

haaa..
mmg..
dun simply2 trust okehh..
like my bodben..
hampehhh..
tapi tu kesilapan akak gak..
tak check2..
hwaaaaa..

besi said...

apanya sal........jalan sikit2 kira ok la tue
heheheheh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...