Monday, July 13, 2009

Jangan Lupa Lirik vs Mentor 3

malam tadi tinggal aku ngan anak aku je kt umah... yg lain2 ada gi kursus ada yg balik kg la... so layan tv je la sambil2 layan gak si debab tu...

malam tadi juga berlangsungnya acara Mentor 3 kat TV3 dan Jangan Lupa Lirik kt Channel 104... walaupun Mentor tu Final nye tp aku mcm tak berminat sgt la nak tgk sbb pengkritik tu mcm masing2 ckp yg baik2 je walaupun aku tgk si Black tu tak la setara mana pun vokal dia dan persembahan dia pun biasa je dibandingkan dgn si Fira Dangerous tu tp ye la kan sapa lak aku ni nak kata Black tu tak bagus kan... aku tak faham pun ttg vokal apatah lagi pitching tak pitching bagai tu... tp kalo tgk pada persembahan and others aku rasa Fira lagi layak kot... kot la kan tp lantaklah sapa pun menang walaupun da tau keputusannya memihak kpd Black... aku kan kesah pun lgpun aku tak undi pun kan...hii3X

dlm dok tgk Mentor tu aku tukar2 gak ngan Channel 104 sbb sorg peserta tu Mat Terap... tau ka Mat Terap tu apa?? ala....Askar la tu..

nama dia tak ingat la aku eddy...ady...lupa lak senang2 aku letak nama lovely aku la Fairoz kan...he3X

tak kisah la nama dia apa kan tp dia nye suara...fuhhhh mmg best. lemak merdu je dia nyanyi takde ni keluar suara itik ke apa ke...sedappppp je dengor. kalo nak dibandingkan dgn suara Black tu aku rasa suara Mat Terap ni lagi sedap ~ walopun takleh makan hii3X...

sayangnye dia hanya dpt RM5000 je...sbb salah 2 perkataan je syg betul la... lagu Alleycats ~ betul ke ejaan aku ni! tp jd la...Aznil tanya tunang dia bape hantaran. dia kata RM7000 je...alahai masuk Jangan Lupa Lirik nak buat duit hantaran ke...emmm bijak gak kan sib baik dia dpt gak RM5000

yg aku suka tgk Mat Terap tu...muka tak la hensom pun tp manis dan selalunye Mat Terap ni nampak tegap dan tegas kan tp aku tgk dia malu2 je...si tunang dia lak aku tgk mcm tegap dan tegas...hii3X...gitu la jodohnye... nak tawen lan 12 ni aku doakan moga dorang bahagia dunia akhirat.... walopon dia tak kenal aku hii3X
AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

6 comments:

sis_nita said...

yerrlaaa..
akak hengat pon malam tadikk..
feera dangeres yg menang..
tgk2 skett jerr markah dia..
ntahapaapalaaa..

afsal_8281 said...

sis_nita...
mcm tak adil je kan si Black tu menang
tp adat la kalo peminat yg undi 50%
sah2 la lelaki menang
sbb pmpuan kan rajin dok ketik2 henpon
org laki ni minat je lebih tp usaha malas
hii3X...org laki jgn marah aaaa

hafas ayop said...

salam...abu arzu disini
ARZU maknanyer DESIRE
AMANE maknanyer CITA2

TQ

IxoR@ said...

Enjoy gak layan MENTOR...

Kenapa Feera tak menang ek...

arryani said...

Perhatian pada sape yg nak tawen tu...

sila2 la daftar masuk jangan lupa lirik..

Bleh wat duit antaran!!

afsal_8281 said...

hafas ayop...
cantik nama anak kamu
maknanya pun cantik
semoga peribadinya nanti juga
cantik secantik namanya

ixoR@...
tu la tu tertanya2 nape fira tak menang
walhal dia nye performance mmg dahsyat
tp tu la adat pertandingan...

arryani...
btl tu kak...cuba la nasib masuk kan
untung2 dpt la 25k ke kan...hii3X

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...