Wednesday, July 15, 2009

tahun 1981

n3 kali ni
aku just nak sapa2 yg msuk sini
tlg tgglkan jejak kt komen tu
bila tahun korang dilahirkan ok
kalo nak bagi detail sekali ngan tarikh dan bulan pun
aku terima je
mana tau ada duit lebih aku bagi hadiah
kalo tak pun aku kasi kad ke
plg koman pun aku kasi ucapan je
leh je kan

so
pd kwn2 aku yg da lama jejak kt sini
sesekali jejak
baru menjejak pun
silalah tgglkan komen anda ye
for ur info
aku lahir tahun 1981 ye

so pd sapa2 yg lahir thn awal dari aku tu
aku dok pggil2 korang ko aku je tu
kalo tak suka @ rasa aku berkurang hajo
bgtau ye

dan pd yg lahir thn selepas aku lak
aku tak kisah nak pggil aku nama je ke
nak pggil akak ke
nak pggil adik aku lagi soka ok!! hii3X

bukan pe...
aku juz tamo ada yg terasa aku ni
kurang sopan @ kurang beradab dgn
org yg lebih tua dari aku ye

"yg tua kita hormati
yg muda kita sayangi"

thanks to all ya...

AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

6 comments:

sis_nita said...

dik..
akak nak nyanyi ni..

ko ikut melodi lagu merdeka tu yerr..

tanggal enam haribulan..
bulan doblas..
tujuh puluh tiga..

ari yang moliyerr ari bahagia.. akak lahir.. semua orang suka..

hehehe! ko simpan taw besday akak tuhh..

Intan Dynia said...

i'm t00 y0ung.
11june1990 :D

besi said...

dec 1979...tua dah

afsal_8281 said...

sis_nita...
wah kita sama hb kak...bulan doblas ye
leh celebrate 2gehter2 ni kak
besh...besh...besh

Intan Dynia...
wah...ko neh da baya anak buah aku neh
haruskah ko pggil aku MAKCIK??
oooo jgn..jgn... suka kiranya ko pggil aku AKAK ok ye dik..
hu3X...

besi...
tak la tua mana pun...
emmm haruskah aku pggil ko ABG BESI??
oooo tidak tidak...sungguh canggung bunyinye
hii3X
tak kisah kan aku juz call ko aku je ngan ko??
eh ko pun lan 12 gek ke...x sudi
gtau ke bape hb??

jebat_durhaka said...

aku ni kan sal lahir tahun 20.06.1976...memang aku da tue tp aku ni kan kalu pompuan panggil aku abg je mula la aku lupe daratan.. wakaakakakak kesimpulan nya jgn panggil aku abg hokey....

afsal_8281 said...

jebat_durhaka...
aku nak paggil ko abg???
malammmmmmmmmm sikit ok
he3X

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...