Monday, July 13, 2009

Batang Benar

opppssss nanti dulu... sila jangan berfikiran negatif dulu ye.... aku tau mesti ada yg terpikir bukan2 bila tgk tajuk n3 aku kali ni dan ada yg kata aku ni apa2 aje...hi3X

sapa penah dengar or tau ttg Batang Benar ni??? aku baru je tau ttg Batang Benar ni tau tp tak sempat nak amik gambar sbb tgh sibuk ngan anak aku...

ari Sabtu baru ni aku and family aku nak gi Nilai... on the journey tu aku ni perati la kat luar kan sbb aku kalo naik kete mmg suka amat tgk the scenery la kan... so sambil layan anak aku tetiba je mata aku tertancap pd sesuatu.... apa lagi, tu la Batang Benar tu la.... terus terluah dari mulut aku...

"batang apa yg benar lak??"

semua lam van tu pun tergelak2 sbb masing2 tak penah tgk dan dengar pun kan...huhuhu nape la nama dia camtu weh... pastu abg2 ngan akak aku pun sama la dok buat ayat mcm2 la...korang nak tau tak menatang apa Batang Benar tu??? kalo sapa2 org Nogori tau la kot...

Batang Benar = nama tempat kt area Nilai kt Nogori Sombilan tu

aku tak pat bygkan la kalo dok situ org tanye ko dok mana....
aku org Batang Benar.

tak pun ko skolah mana...
Sek. Keb. Batang Benar... adessss agak tebal gak muka weh

kenapa la letak nama camtu kan... sungguh membuatkan org tertarik utk berfikiran negatif sungguh...tambah2 org mcm aku ni... hu3X
AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

4 comments:

sis_nita said...

heheh!
dik..
tajuk n3 ko kanss..
dah wat akak pk bebukan..

sama arr ngan tajuk n3 akak ari ni..
pasal bulu..
haha!

afsal_8281 said...

kak...
otak ko ngan otak aku sama je kans
sbb tu dpt laki pun lbh kurang sama juga
hu3X

aku mmg la kak
surprise tul ngan nama tpt tu
ha3X
akak rasa kan batang benar tu apa cerita di sebalik nama tu eh?

Ema@Red said...

aku dah penah sampai batang benar.... ada memori di situ..... huhuhu...ko buat aku flash back

afsal_8281 said...

Ema@Red...
ooo ko da penah sampai ek ke
batang benar tu...
adesss benarlah sgt batang tu ye
hu3X

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...