Wednesday, July 22, 2009

hantu itu gembira juga ke?


hiii3X...
gelihati aku baca karangan ni
memang pening la sapa2 yg jd cikgu
kalo ramai pelajar mcm ni..
adesss kesian...kesian...
yg tak tahan tu
ayat last warna merah tu
hantu itu gembira juga ke??



AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

11 comments:

nurdaniella said...

salam afsal, hehe.. mungkin 'dia' yang dimaksudkan tu ialah ibunya.. hehe.. biasa la bebudak.. cikgu2 ni kena la banyakkan sabar, yer..

besi said...

sal....budak2 tue...camtue la...

afsal_8281 said...

nurdaniella...
a'ah mmg la 'dia' tu ibunya
tp ayat last tu kan cikgu dia tanye
hantu tu gembira juga ke...
itu je...huhuhu

besi...
emmm ye la

Ummi Hanie said...

jumpa cikgu !!

hehehehhhh

sis_nita said...

heheh!
adoiyaiii..
ni citerr dari hati yg ikhlas nehh..

sayaseorangsurie said...

ahah!! kenapa berulang2 saya tutup pintu..saya tutup pintu. darjah berapa tu? biasla kan ayat budak-budak. tu kira abes berkarya sangat le tu. jumpa cikgu!!

afsal_8281 said...

hanie...
cikgu tu bosan sebenarnya dok baca ayat berulang-ulang kan...
at last....jumpa cikgu!!
hiii3X

sis_nita...
emmm dia no idea tu kak...

sayaseorangsurie...
a'ah kan ayat ulang2...
tu yg soh jumpa cikgu tu

Vee Violet said...

hihihi...
vee dah dapat email ni tiga dari orang yg berlainan...
baca byk kali pun still mencuit hati...
^^

arryani said...

Kreatip tul ek bebudak nih..

abgBro said...

last sekali cikgu pun dh trpengaruh ngan citer bdk tuh...hahahaa

lawok2..

afsal_8281 said...

Vee...
sal punye kusyuk tau baca
ingatkan misteri tul la kan
emm sekali ambik...
jumpa cikgu!! ooo takuttt

arryani...
he3X kak
kreatif sampai tak tau nak cite kan

abgBro...
cikgu tu bukan terpengaruh tu
dia geram sgt tu

teringat lak terbaca karangan senior
ms di tingkatan 3 dulu

"i panjat the pokok...and i jatuh
adoiii..."

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...