Wednesday, July 29, 2009

jalan kat Muzium Negara

weekend baru ni aku ngan housemate bersama2 Nur 'Ain gi ofis jap ada keje tak settle yg hari jumaat tu sbb sibuk nak makan doghoyan...he3X
so on Saturday tu gi la ofis....da settle sume nak balik umah bosan lak ai awal lagi... so apa lagi meronggeng la kan... aku pun tak lama je lagi kt KL ni so ronda2... nak tau mana kitorang gi?? mesti korang akan kata.... lahai gi situ je!! emmm ye la situ je la... kitorg gi Muzium Negara. saja la last aku gi dulu masa sekolah rendah...
so ni antara gambar2 yg disnap yg agak santek diletak di'rumah' kesyangan aku ni...santek ke!!


mcm biasa....ibu dia je yg galak posing anak derrkk je




sama tak wajah kami??


eiiii tembamnye aku...kene diet balik neh...


AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

3 comments:

besi said...

seronok budak kenit dpt jalan2
heheheh....

afsal_8281 said...

besi...
dia mmg suka kalo dibawak berjalan
2 hari cuti dok kat umah
dia mengamuk2
sekali bwk naik kete ko diam tak berbunyik
hiii3X

LotsOfLove-Pearls said...

cantiknya beca tue..

haha..
beca ke aper..

warna warni jer...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...