Tuesday, July 14, 2009

nak kawin lagi sekali

he3X...
n3 bengong je ptg ni...kan pe saje je la view others blog kan dan baru ja sat ni view blog sorang tukang amik gambar (cameraman) tu then tgk la gambar2 org tawen...emmm santek2 jek sume2...yg tak santek pun dah di make over terus je tertutup cacat cela tu...

bila tgk je gambor2 deme tu kan...aiii mak rasa mcm nak tawen lagi sekali....tp bukan nak akad nikah juz nak pakai baju pengantin lawo2 then amik gambo santek2 kt mana2 tpt yg santek2...emmm mesti santek kan hak3X...

dah penah borak ngan hubby aku...bila ada duit lebih sok2 nak tak kita gi amik gmbo kt studio ke atau upah org amik gambo kita pakai baju pengantin lagi sekali...hii3X sib baik dia pun ada impian camtu gek....so kene tunggu je la ada duit lebih ye... nak upah org amik gambo mahal gek tau.... sengal kan impian aku ngan hubby aku ni...ha3X

tak pun aku dok angan2 nanti time adik ipar aku tawen ~ tak tau bila la aku nak gek sewa baju pengantin then tumpang posing je lah....hii3X...musti besh kan... wah aku berangan neh harap2 jd kenyataan la... time tu mesti poyot hubby makin maju ke depan kan...ala tak kisah la janji ada gambo pakai baju pengantin lawo he3X

tawen ari tu tak bape nak cukup bajet sbb baru keje je kan... so ala kadar je lahhh
AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

4 comments:

sis_nita said...

nnti enibeseri..
leh laa pakai baju pengantin..
bulehh perr..

akak pon berangan gak..
enibeseri seploh tahun..
nak pakai baju pengantin..
amik gambar dengan anak2..

besi said...

itu bukan kawin sekali lagi...
itu bergambar sekali lagi....je..
apa2 pun boleh...teruskan...hehehe

afsal_8281 said...

sis_nita...
a'ah kan kak
anibesary ke 10 ti leh la wat gitu kan
gud idea kak...tiru eh
ha3X...

besi...
oooo tu namanya bergambar sekali lagi eh
bukan kawin sekali lagi ke??
ooo silap la eh...da tukar ka??
hii3X

Queen said...

kalau nak amik gambar sempena anniversary pun ok gak. saya ade buat sewaan baju. harga mesti boleh bagi kurang lagi....

siap lengkap dengan aksesori. Kalau berminat contact saya ya...

http://quinybridal.blogspot.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...