Thursday, July 2, 2009

sunyi dan membosankan

Ya ALLAH...

sikit punye sunyi bahagian aku ni weh....tinggal aku sorg terkonteng2 sume org tada....sejukkkkkk

ada 3 4 kerat gi bengkel di penang
sekerat tu meeting kt putrajaya
2 kerat tu lak gi kementerian kat putrajaya
sekerat tu lak EL anak kene chicken pox ~ betul ke ejaan aku tu
sekerat lagi tu exam KPSL katanye
tggl aku yg sekerat ni sorg2

sunyi gilo ni weh
dulu nak raya thn lepas pun cmni gak aku rasa
bila jd terlebih rajin tak cuti lagi sedangkan
org lain suma da cuti...
AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

6 comments:

sis_nita said...

ko pastikan rayerr tahun ni ko amik cuti yerr dikk..
jadikk idak lerr ko merasa terkonteng2..
ni kan.. akak tgh sesorang pon kat opis nehh..
lain sumerr pegi makan..
akak jerr tak makan..

besi said...

sal...sunyi itu indah...percaya la..
kadang2 sorang2 pun best...hehehehe

shi3la said...

alahaiii...kaloo hakukann sumer takder...besss hooo..lehh tido..:)

huhuuu wehh rayer taunn nihh ambikk coti..apply awal2 tauuu..takder maknernyer ko rajinn segala....huhuu

arryani said...

Aku musykil plak, mcmana ko bleh 'idup' sunyi2 cenggitu..

Wei! bangun la...Apa raaa. Cheers...

Kawan2 ko tu berapa kerat sebenornye..Puas aku dok ngira...Berkerat2

Kak_Ngah said...

hi sal..aku baru tau ko keje gomen ek sal;??kerja gomen selalu cam gitu lah aku rssa..sunyi sepi jer..especially kalau aku pi DOE kat shah alam tu

afsal_8281 said...

sis_nita...
thn ni raya kt kg perlis of course la
aku akan amik cuti awal2...tak rela
aku lagi nak jd penunggu kt ofis ni...

besi...
kdg2 bersendirian tu mmg indah
tp kalo da sunyi sepi mcm bilik mayat
dgn sejuknye buat aku takoooot gak

shi3la...
camno aku nak tido weh... tepon ringging
mcm hape je takkan nak biarkan
buatnye yg tepon tu Pak Menteri ke naya
huhuhu

arryani...
huhuhu kt ofis ni ada 8 9 kerat je
da berkerat2 yg takde tggl je la
den sekerat ni

Kak_Ngah...
baru tau kak?? emmm da tau bagus la...hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...