Thursday, July 30, 2009

aku redho je...

ibu...gayatnye!!




eh..eh...jatuh kang ha


hii3X...siok gak dok lam bakul ni ye ibu...




AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

11 comments:

besi said...

eheheheh..main bakul ke main baju tu
heheheheh

afsal_8281 said...

dia gayat tu besi
ko tengok tangan dia mesti pegang raga tu
he3X...
dia suka nor diletakkan lam bakul tu

sis_nita said...

eeeehhh.. eeeehhhh..
cak cak cak..
anak saperr nehhh..
huhu!

woooo.. ko bebaik main dalam bakul tu nak oi..
kang kain memberontak kang.. haaa..

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ said...

la...ain masok bakol...syiok sungguh...kain besih ke koto tuh kat bawah vontot ain tu kak?? sesilap ain berak camane :P

afsal_8281 said...

sis_nita...
kain tu tak sempat memberontak kak
sbb tak lama lam bakul tu
da siap masuk lemari dah
hii3x...

mya...
jap nak ingat balik
kotor ke bersih eh....emmmm
ooo tu kain blm basuh tu mya
nak cover tu letak 'ain lam tu
ke3X...

sentuhan wardah said...

Ain..nanti ajak la ibu p funfair..baru best tau..
lebih syok dari bakul tu..heheh

LotsOfLove-Pearls said...

alolololo...
cutenyer dier.....

kalau LOL ader, sah LOL join masuk bakul sama..
hahha..

shi3la said...

gambor anak ko latest erk...wahh dah besor diyer..haku raserkan dah lamerkan ko tak jaja gambor anak ko kannn..kannnn...

afsal_8281 said...

wardah...
dia beso sok musti dia ajak nye tu
tunggu je la nanti
hii3X...

LOL...
nanti sal beli bakul yg besar leh la join si kenit tu dok lam bakul ye...
ha3X...

shi3la...
a'ah ko pasan kan aku lama tak jaja anak aku
tak macam ko hari2 jaja si encem danial tu
ko pun lama tak jenguk laman aku
ingatkan da tak sudi...hu3X

aku takde kamera mahal cam ko tu shi3la
arapkan henfon jek
pc aku ada virus tu sbb tak bani nk cocok transferkan gambo from enfon ke pc aku neh
tu pasal lama tak jaja gambo kenit tu
hii3X

ai said...

oiiiiiiiiii!! comel bambamnye kau budak! meh sni kau! meh dtg umah auntie..ramai geng..

afsal_8281 said...

ai...
hai...thanks for coming
i'll go to ur house later ok

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...