Tuesday, April 14, 2009

simpati yg menyakitkan hati

aku kesian kat sorang budak ni tau...dia keje ok rajin bila org mintak tlg dia buat ~w/pun kdg2 lambat~

tp dia sendiri yg cari pasal sapa suruh...org da bagi peluang keje patutnye bersyukur la dgn amanah yg dah dibagi tu ni tak main suka hati je nak datang tak datang keje...mcm ofis ni engkau yg punya!!

kerana salah sendiri ha ambik...sendiri tanggung la... kwn2 da tak dapek nak nolong de... asik dok cover dia je tp dia langsung tak mau nak hargai... makin menjadi2 ada la... aku tak tau la apa masalah dia tp dia mmg ada masalah dan mencari masalah...

hai la budak... bila dengar je alasan dia mcm nak je aku seligi2 kepala dia ~sbb dia muda dari aku~ tp bila tgk muka dia kesian je tgk... hai entahlahhh

awat pulak aku sibuk nak kesian kat org ni??
sbb dia kawan seofis aku...
sbb aku anggap dia mcm adik aku..
sbb aku pikir anak bini dia..

tu la aku...asik kesian kat org tp sapa pun tak kesian kat aku... jiwa kacau la ptg ni... tu yg entry tah apa2 ni...layannnn je la
AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

5 comments:

Vee Violet said...

stay cool k....
balik japgi tgk Nur'Ain confirm jiwa tak kacau dah...
=)

"awat pulak aku sibuk nak kesian kat org ni??
sbb dia kawan seofis aku...
sbb aku anggap dia mcm adik aku..
sbb aku pikir anak bini dia.."

Tuhan tahu dan nampak kebaikan kita.
=)

afsal_8281 said...

tu la Vee...tak sabo nak blik tgk nur 'ain..lately suka meragam...adess tido tak cukup tau..pg2 selalu terlambat...

Vee Violet said...

hihihi...
budak2 memang gitu...
*takde experience tp ada experience jaga kembar tp kejap2 je*
makin membesar makin suka meragam... =)

sal, thanks for the rose.... =)

LotsOfLove-Pearls said...

Afsal..
coz u baik lah u keciankan dia..
tapi dia plak xkesiankan diri dia..
nak buat cmner?

mungkin perlu sedikit pengajaran, baru mata dier terbuka skit..

Terus berbuat baik coz buat baik dibalas baik..
Salam pagi..

Panggil Sal ea!

afsal_8281 said...

ye LOL
i'm not too good
but i'll try to be
as good as i can

yup u can call me SAL

(",) peacee

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...