Thursday, April 23, 2009

akU yG jAkUN

sblm nak pi semayang aku nak post ni jap...ngeh3X

tadi lunch aku pi bank tau...ada hal la kalo tadak hal tak kose aku nak jengah bank yg nun jauh di hujung blok ofis aku neh.. ok back to da story line k!~!~!~!

masa nak amik nombor tu sib baik si adik/kakak manis tu kasi nombor yg org tggl...so akan cepatlah urusan aku tu kan...tima kasih adik/kakak manis ye lupa nak usha nama daaa... da dpt nombor tu aku pun nak duduk la kan da ada kusi so takkan nak diri lak...kesian lak kaki aku yg ala2 persis model catwalk neh...ahaksss ahkak perasaans kau...

kusi kat bank tu dia cam ala camne aku nak story eh...kowang penah gi cimb bank tak??? tp aku tak sure lak kot cimb kat tpt kowang kusi jenis lain kan... kusi tu dia nye tpt nyandor tu ke belakang sket kan...sblm duduk aku da usha line dulu la kan...aku duduk je pelan2 dulu sblm nyandor ~selalunye aku ni kasor...asal duduk je nak nyandor je~ then pelan2 lak aku nyandor...nak tau nape??? aku takut terlentang la weh... kang tak pasal2 diketawakan kat situ lak... aku rasa cam jakun la pulok kan ye la aku sedar aku ni org kampung kan... so dpd digelakkan org baik aku gelakkan diri sendiri dulu ~tp dlm hati je...mulutku senyum simpul~

dah duduk tu pun aku tak selesa juga sbbnye akan menampakkan perut aku yg ala2 spare tayar ni kan...malu seh

suda abes cerita....itu saja story utk hari ini...wassalamu ngeh3X




AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

2 comments:

sis_nita said...

hehehe! musti tegak kan posisi ko.. ala.. sandar jerr.. tak terlentang weii..

afsal_8281 said...

a'ah la sis...kalo nyandor kang buatnye kusi tu terlentang mak oiiii mampus tak lalu dah dpn bank tuh... malu wooo

ha3X

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...