Thursday, April 23, 2009

LayAn raDiO hOt fM

tetiap pagi kan aku on da way dtg~blik keje musti mau dgr hot fm tau sbb lebih hangat dr biasa...dan aku mmg selalu je hottt he3x...

pg2 musti aku akan dgr iklan ni tau... ala yg wife dia cerita kt hubby dia umah org tu ada mesin basuh baru, umah yg satu laie lak ada peti ais baru... tp sume tu free... tp hubby dia diam je... dia pun tak puas hati tnye

"abg dgr tak ni..!!!!" dgn nada tak puas hati.. then hubby dia jwb lak

"apa nak heran...kt rumah kita ni pun ada aircond free juga.." ala2 gitu la dialog demenye...aku tak ingat sgt pun

bila 1st time dgr iklan tu aku tergelak tp da hari2 aku sengeh2 je la...sbb apa tau??? tak mau tau pun aku nak gtau gak... sbbnye aku pun sama gak kes la bila aku cite apa2 kat lovely hubby dia pun diam jek mcm takde perasaan .... aku temper la aku mula la tinggi sore cam ayat tu...

"b dengaq dak ni...????!!! org ceghita diam ja mcm takdak perasaan!!!"

aku temper tul kalo bercerita org buat derkkk aka bodo ja... bab aku rasa mcm aku yg bodo...ha3X emmm tu la aku...

so terpaksa la lovely hubby jwb...

"dengor... da tu b nak kata apa..." tu la selalu dia jwb...

ala jwb je la pape pun menepati cite ke tak yg aku nak dia bersuara je...susah sgt ke?? adesss pening dia nak layan peel aku ni...nasib la kan sapa suka kat aku dulu.... muahahaha

tu je nak cite pun...bukan best sgt pun tp nak baca...baca la kalo tamo pun ada aku kesah!!! muahahahaha
AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

6 comments:

shi3la said...

spesen ngan laki haku...biler haku ckp diyer selalu wat dekk jerkk..hanginn haku...sajer jerkk nak tambah doser haku hamun diyer..huhuuu

afsal_8281 said...

shi3la...
tu la pasal kan...cmne kita nak jd isteri solehah lagi mithali kan kalo cmtu...hu3X

LotsOfLove-Pearls said...

Wahaha..
lawak ar..
ble plak xder perasaan ea..
terasa cam kita bodo jer membebel sorang2..
hahaha..
tapi ada gak baiknya suami cam tue..
Kalau kita mara pown, sah dia diam jugak..
hahaha..

Makan hati wei kalaudapat suami yang xder perasaan tapi jgn xingat..
Dorang suami yg mendengar cuma xtau nak jwn per..
huhu..

Lawak ar comment sis shiela.

afsal_8281 said...

LOL...
btl tu...agak bagus gak dpt hubby pendiam sbb kalo dia marah pun dia diam...dia soka pun dia diam...dia jelez pun dia diam...

tp jgn lupa pepatah...
"diam-diam ubi berisi" tau!!
takut2 ngan kita diam tp blkg kita
dialah juara berckpnye...

Vee Violet said...

Sal,

"tp jgn lupa pepatah...
"diam-diam ubi berisi" tau!!
takut2 ngan kita diam tp blkg kita
dialah juara berckpnye..."

Vee setuju... vee setuju...
hahaha

afsal_8281 said...

Vee...
giv me 5 dear
"clap clap"...

he3X

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...