Friday, April 17, 2009

aku bercuti yaaa

17 April 2009


semua penjejak blogger


tuan/puan/cik/adik manis

PEMBERITAHUAN ~ AKU BERCUTI YAAA

dengan hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

2. sukacita dimaklumkan bahawa saya ~tuan punya blog ini~ akan bercuti pada hari isnin ini bertarikh 20 April 2009 bersamaan 24 Rabiulakhir 1430H kerana mengikut arahan lovely hubby sebab dia bercuti pada tarikh tersebut. sebagai seorang isteri yg solehah lagi taat maka haruslah saya mematuhi arahan beliau. untuk makluman juga pada tarikh tersebut seluruh rakyat negeri Perak bercuti kerana ia adalah Hari Keputeraan Sultan Perak. Wajibul 'ngunnah ya...meaning wajib bercuti lah.

3. oleh yang demikian, kepada sesiapa di antara blogger2 yang menjejaki kaki anda di sini sila tinggalkan link ~bg yg baru menjejak~ dan kepada yang telah bermastautin di sini suka kiranya meninggalkan pesanan yg agak2 bernas dan boleh digunapakai. ok!!

4. saya juga ingin memaklumkan bahawa saya akan merindui anda semua semasa saya bercuti. jadi sudi2kanlah merindui saya juga ya!!! hii hii hii boleh tak?? tak boleh pun tak apa kerana saya sesungguhnyalah tidak mengesahkan diri saya.. ;p

sekian untuk makluman. terima kasih.


Tema Blog Aku ~Cahaya Mata Nur 'Ain

tuan empunya blog

(afsal8281)
AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

5 comments:

Vee Violet said...

Waaaaa...
bestnyer die bercuti,.
nak itoooottttt....
huuuu...
*wink*
enjot yr holiday tau...
mwaaaahhkksss!!!!!

Vee Violet said...

Waaahhh,,,,
the sweeties gitu...
auuww...
hihihi...
sal, Vee nak blk dah tau...
chat wt you soon k...
mwaaahhkksss...
=)

afsal_8281 said...

apehal lak gagap lak jari
Vee ari ni..??
hahahah kidding ok!!

jom r itut leh kita
gi jenjalan kt LUMUT
the place i miss a lots

(",) peacee

shi3la said...

19hb Apr tue besday mak haku gak..diyer selalu perasan aper tau..ayat org perasan...
"wahai anak-anakku..telah kuistiharkan coti sempena kelahiranku.bebawak ler balik umah yerk..bersama-sama hadiah yer wahai anak-anakku.."

hah ko tgk ayat perasan diyer..kalau haku tak balik mau meroyan diyer...hehehe tapi kalau diyer tak suruh balik pon kami adik beradik totapp balikk..kater anak makkk kannn..

ehh panjang pulakk citer haku...tumpang lalu yerrr...

IxoRa said...

Selamat bercuti....

Jgn lupa kami di dunia blog ini :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...