Wednesday, April 22, 2009

marsha jadi RA kat AF!~!~!~!

malam tadi aku baru berkesempatan tgk diari AF setelah malam2 sebelumnya tak sempat tgk sbb dok 'berperang' dgn Nur 'Ain... so sambil2 ngudap dan gussip2 ngadap la tv tuh... then aku tgk si marsha ~ X-student AF 3 tu la ~ ada lam akademi lak...aiksss aku naik heran gak la apa dibuatnya dek minah gedik tu kat lam tu kan... upe2nye dia jd RA... marsha jd RA??!!

ish3X... dah tak ada ke org lein yg selayaknya menjd RA selein dr si minah gedik tu?? aku mintak maaf okey kalo ada sapa2 peminat dia tp aku since dia kat lam AF dulu lagi da menampakkan kegedikan dia tu... pokok kelapak apa bagai la tah apa2 tah!! aku mcm tak faham lak dan takmau faham pun sbb apa dia jd RA tp alahaiiii....ontah la tak tau nak ckp camne la...

dah tu asik nak melekat je ngan si Aril tu...aku tgk si Aril tu pun da naik lemas~rimas~malas nak layan dia... siap tnye si Aisyah nape si minah tu ada situ...boleh?? ~wah aku siap bg details perbualan deme he3X~ selalu lelaki kan suka suki kalo ada pompuan nak hempet2 tp aku nengok si Aril ni cam nak jauhkan diri lak...si minah tu lak ai mcm tak faham bahasa dok ikut je mamat tuh... jeles ke??? aku nak jeles??? apa kejadahnye aku nak jeles... tp aku serabut biji mata tgknye... berbulu2 ~ ha3X

Astro oiiii.. ape yg korang nak dgn meletakkan si minah tu sbg RA ha?? tertanya2 gak aku...

emmm tu je la aku nak cite pun kalo kata apa aku sibuk sgt kan ada aku kesah!!! ;p
AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

9 comments:

sis_nita said...

yelaa.. heran gak.. naperr g amik marsahhh jadikk RA.. uiii.. yeke dailog tu.. nak tgk ulangan lerr..

afsal_8281 said...

kalo tak silap la kak si Aril tu tnye aisyah gitu ~kalo tak silap la

LotsOfLove-Pearls said...

Hye there..
Hope sihat ar..

mm..
bout d award..
Sal dah dapat save ke?
Cam nie..

Sal g blog LOL then point to 'award' then right click and save image..

Gud luck k..
Its really IKHLAS wooo..

Vee Violet said...

Hi Sal,
Good morning...
Alamak, post kali ni Vee no comment la...
hihihi...
cuz Vee akui die agak 'gedik' but a part of it perangai ori die mmg agak manja...
tp still ada sikit la gedik tu... hihihi... tp die cantik, tinggi lampai, bdn lawa. (Vee bukan peminat die tp opinion Vee tau. jgn marah...)

afsal_8281 said...

hiiii LOL...
reallly miss lohhh...where r u guing ha??

ok later i'll try again eh to grap the award...nak sgt award tu tau he3X

Vee..
munink dear... ala tamo komen pun still komen gak tuh!! he3X

ontah la Vee...yeah she is very manja tp manja di lebih kpd kegedikan tau...its my opinoin too k...sapa2 tak pueh ati tu ADA AKU KESAH!!!

neway i tak marah pun dear..

i owez (",) peacee no war

LotsOfLove-Pearls said...

Sal..
LOL jenjalan2 jer..
huhu..
penat jugak wooo..
bangun pagi.. jalan2..
penat tapi besh!
nnt jgn lupa amik k..
nak nengok awrd tu kat blog Sal..
hehe..

Bout Marsha tue..
yg pasti dier manja.
tu yg agak gediks bila nengok tapi diri dier memang manja.
huhu..

afsal_8281 said...

ok LOL nnti sal amik k...

i pun manja pe tp takla nampak gediks pun...kan hubby kan kan kan...ha tak caye tnye hubby i...nge3X

Vee Violet said...

hihihih...
tu la kan... tanak komen pun komen jugak... hihihi...
takpelah, itu pandangan msg2 kan...
=)

afsal_8281 said...

biasalah la tu Vee..
setiap pandangan org tu tak ada betul dan tak ada salah..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...