Wednesday, March 30, 2011

follower ke 100

hai hai hai... salam hari rabu semua ye...


isnin ari tu aku cuti bwk ammar gi TMC for his 2nd appointment...
selasa aku ada meeting kat pejabat Negeri...

so tak pat update la kans...

ok ari ni aku nak alu2kan follower aku yg ke 100
muCux
(aku tak reti nak print screen blog dia)
so aku nak bagi sumetin la as appreciation kan..
tak kisah la dia nak follow ari tu je ke atau seterus harinya
tp dek sbb dia my 100 follower...
aku arap dia dpt bg info yg aku mintak


aku da write kat blog dia...aku da YM dia...
aku bagi dia masa 3 hari je... kalo takde respon
otomatik aku akan bagi kt follower ke 200 ok iaitu
aku pun tak tau lagi sapa...hahaha
entah ado entah ke tak... muahahhaa

keputusan adalah MUKTAMAD!
hihihi

AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

7 comments:

Dinda Iva said...

aarrggghhhh..kenapa bukan saya..hehehe..tahniah pada pemenang itoooo

qucachahir said...

alaaa... saya yg ke 101...bole tak??..hehe.. ;)

Dearie Pearls said...

nak hadiah...
hahahaha...

muCux said...

hihihih saya nak saya nak. . .
nanti say email awk detail saya ok dear. .
newayyy thanksssss

muCux said...

dear entri utk kamo siLa jengah
http://ladolcemucux.blogspot.com/2011/03/aku-dapat-hadiah.html

kAmi dAn mEreKa!! said...

bila la pulak orang nak bagi kite hadiah ni,
=)

afsal_8281 said...

iva...
sbb kamu terlebih awal memfollow heheh lenkali ye

qucha...
ala ciannye die...mula2 nak gak kasi kat follower ke 101 tp mcm tak best je... bukan rezki kamu

deary pearl..
besday u lambat lagi kan... tunggu

mucux...
thanks for the respon...tunggguuuuu

kdm...
insya allah lenkali ada tu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...