Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN


ok ari ni sbb aku online kan je blog aku so sempat nak join BEN ASHAARI nye nak kata contest pun tak kan apa2 je lah... suke suke suke

lets check it out!

  • Sila ceritakan latar belakang anda ..

  • ok latar belakang aku ye... sebenarnya aku ni berasal dari PERLIS INDERA KAYANGAN...jauh tu kan lady from KAYANGAN gitu...hiiii3x aku dilahirkan di KG. BOHOR MALI, SIMPANG EMPAT, PERLIS pd 25 Disember 1981 dalam sebuah keluarga yg agak besar sebab aku anak yg ke 9 dr 10 adik beradik... meriah gituh!

    Sekarang sudah berkahwin dan mempunyai 2 org cahayamata... menetap di Kuala Kangsar, Perak.... udah teman jd oghang kuale yob! moh kite ke kuale... bior pape asei bergaye... hiiiii3X... tp teman idok le gitu ye...

  • Profesion anda sekarang ?

  • Ala aku ni kap wau lam ya ja... keja biasa2 kan 'Saya yang menurut perintah' gituh dalam sektor kerajaan... nak tau gak jawatan apa?? malu la pulak... jawatan hakiki aku ialah Setiausaha Pejabat aka PA... PA tak vogeh (vogue) pun...

  • Blog favourite anda .. kenapa ?

  • Soalan cepumas neh... haruslah blog favourite aku ialah blog DTS ~ Dapur Tanpa Sempadan. Hari2 aku akan singgah ke laman Che Mat Gebu tu walopun dia tak tau pun kewujudan aku kat laman dia tuh... tiap hari aku jengah SEBAB aku nak tengok apa dia masak hihihi.... suka aku

    Satu lagi ialah haruslah blog bro kita ni sapa lagi BEN ASHAARI la kan... SEBAB bahasa dan gaya penulisan yg sempoi dan santai... mmg best lah!! (bukan bodek ye...)


  • Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?

  • takat la ni semua blog aku suka masuk tambah2 kalo ada cerita kelakar ke, cerita sedey pun aku layankan... takdak kot yg tak suka...


  • Impian anda terhadap blog anda ..

  • Impian kau kat blog aku eh... blog aku simple dan tak menarik pun kalo nak harapkan yg melangit pun org pi jengah alahaaaaaiiii gini je blog dia... segan gak kan... so aku cuma impikan biarlah aku terus berblog walopu takdak org nak jengoi (jengah) mai kan... janji aku hepy berblog... kalo bro BEN ASHAARI nak tolong meriahkan blog aku ngan kawan2 pun okeh... besar tapak tangan blog aku ni aku tadahkan... hihihihi


    selesai!! hoyey hoyey...

    AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

    22 comments:

    me_nazri said...

    blog ben ade segmen bru huhu..hari2 ade segmen bru..sgt gigeh blog ben ni....

    :) salam singgah + komen + foloow skali...

    apisv2 said...

    salam,
    mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

    apisv2 ikut negeri johor

    afsal_8281 said...

    me_nazri...
    ye mmg gigih bro ben
    kali ni baru berkesempatan join
    thanks nazri sudi jengah...
    i follow u too ok

    salam kenalan nazri

    apizv2...
    ok apiz tq...

    ☀ Izzaty Hedry☀ said...

    singg c ney..:)


    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    lalink7 said...

    oo...asal je perlis..sama la asal sama perlis tp stay slngor..

    afsal_8281 said...

    izzaty...
    terima kasih singgah

    lalink7...
    mmg asal perlis tp la dok di perak

    mas.saari said...

    singgah dari segmen BA
    salam perkenalan...

    seronoknya dapat kenal blogger2 dari pelbagai negeri!

    Zue Cancer said...

    perlis ke?mai la dtg singgah..

    http://onlymezue.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    afsal_8281 said...

    mas...
    salam perkenalan jua
    will go

    zue...
    ok akan singgah satgi na

    .::cintabungablogspot::. said...

    salam singgah dari segmen blog kelahiran :)


    jom jenguk orang MELAKA jugak. heheh

    http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    shah-kayrul said...

    salam kenal...terjah dari blog ben

    melawat geng2 kat perlis plak

    fRaMe+LenSeS said...

    Assalamualaikum.. aii.. orang utagha jugak ka.. Nadh dari Penang. salam lawat dari Blog enchik Ben. Salam kenai noh.. jumpa2 tu tegoq2 la noh.. ;)

    fyfyiqbal said...

    hai orang peghelih ! sama kita . haha . follow you !

    fashah84 said...

    salam ziarah..

    salam perkenalan dr sy..

    http://fashah84.blogspot.com

    solo molo said...

    0rang k0lumpo datang menjengah...

    afsal_8281 said...

    ::cintabungablogspot::. ;
    shah-kayrul ;
    fRaMe+LenSeS ;
    fyfyiqbal ;
    fashah84 ;
    solo molo

    terima kasih semua
    terima kasih bro BEN

    salam kenalan ya

    anne jasmine said...

    yey... jumpe lagi org senegeri tp x dok negeri sndri.. same la.. tp tepakse..
    nnt2 kite balik perlis okes.. ngeee

    to'wan said...

    lawat rakan blogger senegeri.. :)

    akuwanblur90 said...

    singgah sini.. :) salam persahabatan blogger

    Kei Seichi said...

    orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
    salam perkenalan...
    http://geekzster.blogspot.com/

    pRiNCe said...

    selamat berkenalan...:)
    saya blogger kl...
    jom jadi member nak???

    Faztee Danisha said...

    nak singgah sini jugk..tmbh kwn

    Post a Comment

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...