Tuesday, March 1, 2011

aksi kakak

gedik kan budak ni...hiii3X


aku suka sgt tgk gambar nur 'ain yg ni... nampak santai, ceria dan hepi jek... ms ni dia tengah bergurau dgn babah dia... tah apa yg lucunya tah aku cepat2 jek snap gambo ni sbb jarang2 sekali dia nak beraksi gini kan...

dia tau aku snap gmbo dia lagi dia galak gelak... adessss kakak.. kakak... gelihati ibu nengoknye... time dia nak gedik tu layankan je la time dia tamo nak bergambo tu jenuh nak soh posing... susah nor la ni nak soh posing... kalo tak pun mesti sibuk nak tgk nak tgk...

nur 'ain...

sikit perkembangan dia... 18hb januari genap usia dia 2 thn... dlm usia 2 thn ni aku tgk dia seorang yg dah pandai bwk diri... walopun masih nak bermanja dan merengek2 (biasa la budak kan...) tp dah pandai berdikari la... kalo tgk aku sibuk tak sempat nak melayan dia main ja sorg2 dia... janji ada 3 biji beg dia... nanti aku uploadkan gambar beg dan isi beg dia tu...

pandai jaga adik walopun kdg2 dicepuk gak adik dia... dgn adik dia tak pernah tinggi suara adik tarik rambut ke tendang2 dia ke.... dia biarkan ja tp kalo dgn ibu wahhh bukan main tinggi suara tu menjerit.... "nak cucuuuuuuuuuuuuuu (susu la)!!" ha ambik ibu... satu kg dengor kak... adesss free je aku kene jerit... dgn aku garang kan main... huhu tu keturun aku la tu suara kuat pitching tinggi...haahaha




AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

3 comments:

deatH_luVer said...

cumeynyer dia kak..
geram jee..
bila nak datang selayang kak?..
:)

afsal_8281 said...

hehehe time kasih
kecantikan tu dr ALLAH kan...

emmm niat di hati nak p sana gak
tp tak tau bila la... rindu sama kwn2 di sana...
ti kalo gi pun weekend la..

yatt said...

eh lain lak muka dia dah besar kak apa pun makin comel:-)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...