Thursday, March 24, 2011

GAME ANTARA BLOGGER : 2

sempat lagi nak join neh... hahhaha

AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

9 comments:

Faris Adli said...

aku satu grup dengan kau..masalahnya sekarang ni macam mana nak contact semua orang dalam grup kita? kau boleh contact diaorang tak? tak kisah la melalui komen ke apa..nak bincang nama kumpulan dengan ketua

afsal_8281 said...

dah contact 3 4 org tp takde respond lah..nak contact tp tak tau cmne gak..gi blog sorg2 je.. huhu tak tau la

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

dtg cari group 3... Cepat!! sape bole jadi ketua?? rojer kat ym or yahoo mail je bole?? tgh on nie

eira_mlk87@yahoo.com

CALLING FOR GROUP 3!!!!

afsal_8281 said...

fb takde ke..senang sket tgh online gak ni

Kerull said...

salam kenal..dah mula berdiscuss di fb tq...fb saya kerull nazeem..

Rin_Aff said...

add saya kat FB:Zurina Raz..grup #3

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

select entry then Ctrl+C

pastu paste kat entry kamo :)

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

ahaha...idop powerpufffff! cm nk giler wat discussion tak tgk muke nie.. uhuhu ^^ enjoyyyy! ;)


tengok review dari blog abg ben
POWERPUFF KENTAL on list! chaiyokkk, doakan kemenangan GROUP 3 kita okeh :)

http://www.benashaari.com/2011/03/game-antara-blogger-2-lagi-kumpulan.html

lenloy said...

rajinnya join segmen encik ben

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...