Friday, February 25, 2011

aksi membaca

salam JUMAAT... agak lama tak bern3 hari ni rasa macam nak buat satu or maybe 2 n3 kot tu pun kalo berkesempatan lah... da lama nak buat n3 ada idea tp takdak masa time ada masa tp idea mcm segan2 nak mai...

tgk la aksi si teruna kecik aku ni... skrg ni da pandai nak telek2 majalah / buku dan mula la menggomol menda2 tuh... satu majalah pa&ma aku dah terkoyak dah dek tangan halus mulus dia tu lah... yg terbaru lak tu keluaran Mac 2011... adik...adik... nasib baik adik kecik lagi dan nasib baik ibu syg adik tau... hehehe tp mulut ibu ni ngomel2 gak adik kan... biasa la kan...

ha layankan je gambor2 si Ammar ni ha.....


suka tgk aksi ni comel jek...
(maaf ye puji anak sendiri)
mcm yo yo or je dia tgk mcm
pandai sgt la baca nye... hiiii3X



adik...
jgn tunjuk gelojoh sgt dik...
cover sket...heeee3X
dia geram tgk budak lam majalah tu



nak upload byk lagi gambar ni tp 2 jek dpt...lembab je tu pun... jd lah sekadar tatapan mata aku jek...

dlm sehari tu tah berapa byk photo anak2 aku snap...suka sgt la snap gambar dorg...tak jemu... sbb bg aku aksi dan tingkahlaku dorg tu tak akan berulang lagi...
AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

5 comments:

~BUTfulsay~ said...

olololooo.. pandainyer dia bace buke ye.. klu koyakkan sekali lg pandaiiiii.. hahahahaa..

k.sal, az ade tag k.sal utk join 1 contest GA nie.. meh join ek..

http://butfulsay.blogspot.com/2011/02/ct-arina-1st-giveaway.html

afsal_8281 said...

hahahha da terkoyak pun az...yg terbaru lak tu adesss

ok ti k.sal try join eh...thanks az

Dinda Iva said...

kecik² dah teruja tengok buku..harap bila besar nanti jadi anak yg baik yea..hehehe

afsal_8281 said...

insya allah la nisa...harapan setiap ibu bapa gitu lah tuk anak2

besi said...

bagus ada bakat ni...
rajin membaca bila besar nanti
mesti bijak ni

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...