Friday, February 11, 2011

k.e.y.b.o.a.r.d


kenal kan?? ha ye la keyboard la ni... hi3X.
takde mende pun nak kabo psl mende ni
cuma nak diperlihatkan huruf2 yang dah hilang....

kekadang nak buat kerja pun aku sendiri
tercari2 huruf... org lain lagi lah... boss nak guna
tercari2 gak huruf... kekeke

tu aku siap tulis balik guna liquid paper...
ilang lagi... idea apa lagi nak buat eh?? hi3X

AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

6 comments:

yatt said...

allah sedih nyer.. mintak la yg baru kak heheheh.... sib baik la ingat lagi belajar dulu idak le tercari2 hurup sangat ye dak... hikhik

shi3la said...

minta tukor len jerk..

bebb rindunyer kat ko,lamer ghasernyer haku tak menjengah kesini..terlepas pandang konyer entry la beb,sowi..tapi rasenyer lamer benor ko tak berhupdate..

ko sihat?

afsal_8281 said...

yatt...
hahah tu bukan ofis pnye tu sendiri pnye... mls nk mintak yg baru lah
susah nak dpt

shi3la...
aku pun winduuuu kt ko... mmg aku lama tak hupdate lah... tak sempat aka mls tp sejak aku join giveaway ni mcm semangat baru nak blogging tu mai balik...

aku sihat anak2 aku pun sihat
aku tau ko sihat dan gumbira ngan laki n anak2 ko tuh...

ko ada fb tak?? add aku dan tinggalkan no phone ko eh...

aku blik bidor ti leh lajak gi teluk intan...
sila la jemput aku gi umah...hahahhaa

Ayuni said...

hikhik, beli baru jelah sis...

Areef Ibn Naim said...

assalamu 'alaikum,

tq sudi berkunjung ke blog sy sblm ni... maaf, lambat berkunjung balas...

cdgn sy klu syg nak beli yg baru, beli yg sticker tu, ada tulis huruf jawi n rumi...

Dinda Iva said...

cak....tukar baru lah kak..hehehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...