Wednesday, February 2, 2011

Giveaway iqbalzack "SEDUT KASI ABES!" ~ juz draft


aku nak join giveaway ni tp aku tak reti nak buat cmne...ke aku tak paham bahasa melayu tak tau lah... syarat pertama dah ikut... I FOLLOW~~~ syarat kedua pun dah ikut buat n3 psl tajuk ni... ha syarat no 3 tu tak past lagi... bila syarat no 3 tak past takleh la nak gi no 4 kan...

so en iqbalzack kalo terbaca n3 ni kira leh join tak giveaway tu... hehehe ni 1st time rasa nak join...
tp apa yg nak disedut kasi abes tu eh??

ok ok... kalo dpt adiah no 1 tu mmg wa SEDUT KASI ABESSSSSS!!! la...hi3


ok settle masalah aku da letak banner dah pun.... satu je lagi yg aku nak kena buat... then selesai masalah aku...
AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

5 comments:

eqbalzack said...

salam...
terima kasih jon GA. kali ni tak ramai join tak mcm yg ke-2 sampai 400. ada peluang nak menang..hehe...
syarat ke-3 tak boleh sebab saya elak org curi pic..tapi takpe...jap lagi boleh copy banner tu...tq..

afsal_8281 said...

he3 ye ke...tq tq
so da leh copy ke ni??

qieranna said...

good luck fren

afsal_8281 said...

tq qieranna...tp taktau nak tag member lak...adusss
lupa suda

eqbalzack said...

SALAM..
esok Selasa, 15-2-2011, boleh singgah tengok keputusan GA di blog saya..tQ

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...