Tuesday, November 3, 2009

salam kerinduan

salam semua...

wah da lama kan aku tak update blog kesayangan aku neh...rindu gilo dan mcm2 perasaan ada neh... ni sume gara2 perpindahan aku dan kt ofis baru ni tenet slow hu3X

ni aku baru format balik pc dan tukar RAM juga window kasi tukar...so inilah hasilnye hiii3X at last..ALHAMDULILLAH

kalian sume sihat ke? aku leh jengok2 je blog korang tanpa leh tinggalkan jejak...terkebil2 jek baca tau hiii3X

ok la ti aku wat n3 lagi ye...ada keje neh


AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

7 comments:

Mama-Danish & Sarah said...

salam kerinduan dariku jugakkkk....

huhuhu.... miss u much la dear..

aku tau ko selalu jenguk aku, tapi sedih sbb tak dpt tengok komen ko...

Vee Violet said...

yeyeye!!!!
dah boleh comment!!!
saaallll... nape lama sgt hilang nie...
update la story/perkembangan terbaru okay???

besi said...

sal...ingat dah pindah opis...
boss baru tak bagi main blog
hehehehehe

wardah said...

Salam..
Alhamdulillah Cahaya Mata Nur'ain dh kembali..aku rindu bangat nk baca blog ni..aku suka view blog ang ni..yg bnyak celotehnya..heheh..wlupun jauh aku taw gak perkembangan ang ni..Thanks for being a best frens to me..

afsal_8281 said...

kak ain...
tq sbb rindu2an kt sal tau
hiii3X... pc baru format so skang da leh
blogging sampai muntah la
haaa3X

Vee...
sorry la menyepi tanpa berita ye
bukan disengajakan tp mmg takleh watpe
terseksa rasa jiwa raga neh sbb takleh
update blog...wahhh gitu sampai kan
hiiii3X

ti sal update dan post new n3ies ye
miss u alots tau

besi...
aku ada jek
slalu jenguk blog ko dan kwn2 yg len2
tp aku tak berdaya nak komen
juz komen dlm hati jek
huuu3X

bukan boss tak bagi la
tp masalah teknikal jek
skang da ok
tunggu komen aku ye....

wardah...
thanks sudi dok jengah ke laman aku yg
kosong jek neh
lama kan hampir 3 bulan aku tak post n3

ok lps ni aku post byk2 n3
hang baca ja la
haaaa3X

thanks semua
rindu semuaaa

el said...

lor pindah ofis ker
pttlah lama x npk
rindu sama kamoo
laju3 update blog ok

LotsOfLove-Pearls said...

Dear Sal..
Terlebih sudah rindu ni kat Sal..
Huhu..

Lama menghilang tanpa jejak.

Btw, welcome back to Sal..
Jangan hilang lama2 lagi tau.
Cian kami mencari tapi tak jumpa.
Hehe..

Take care Sal..

Mish ya, beb..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...