Tuesday, November 24, 2009

chatting

hari ni line internet mengong.... satu hari takde tenet kat ofis neh dan baru kul 4.oo tadi jek ada sbb tu aku pun ala2 mengong ari ni...hiiii3X

takde nak cite pape dlm masa yg genting ni sbb nak balik dah cuma juz nak share kegembiraan sbb ptg smlm dpt berchatting dgn salah seorang rakan maya kat sini yg selalu gak komen kat blog aku neh... tak sangka she is very sweet dan dia pun agak terkejut sbb aku add dia kat YM! tah apa2 je la dat girl...tu pun nak surprise ke

dan segala teka-teki mengenai dirinya dah pun aku ketahui...emmm selama ni very the confuse la 'bout her identity dan ptg smlm terlerailah keconfusesan aku tuh hiiiii3X

for the very sweet friend i know u know who i mean... hope our f/ship remains forever ok dear.

remember

i dun care who u r
where ur from
what u did
as long as u r my friend
AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

6 comments:

sis_nita said...

ermmm..

cam kenal jerr saper gadis tersebut..

weiii..

kongsi2 laa weiii.. :)

tembun said...

aik
lagu bsb pun ade
bweekk!!!

afsal_8281 said...

sis_nita...
kak, yup u know who i mean kan
kita penah bercakap ttg dia kan
hiii3X

tembun...
nape lak dgn lagu tu
tak besh ke?
takpe tak dengor pun
juz baca ye

el said...

ko xmo add YM aku ke
ko x sudi kwn ngan aku eh
kahhhhhhhh berdekah3
maklumlah aku kan kuat gelak
nti awek muda lak ko...
muahahahahaha

LotsOfLove-Pearls said...

Dear Afsal,
and remember oso,

I am proud to have you as my friend.
So sweet of ya..
Love this friendship and most of all I Love ya.

Take care and wish ya all the best in ur life and everytin..

afsal_8281 said...

el...
siot jek ko eh
ko tu yg somvong tak bagi aku add emel ko
takpe la awet muda
nan ado la yg nak bermadu ngan aku
kah kah kah berdekah

LOL...
nothing to say
thanks a lot

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...