Monday, November 16, 2009

hujung minggu yg terisi

hujung minggu baru ni terisi dgn aktiviti kami bertiga...aku + hubby + nur 'ain...

sabtu, 14 nov 2009

pagi tuk breakfast goreng jek nasi mlm tadi byk lagi...then mcm biasa la kemas umah apa yg patut...then gi pasar cari brg2 basah sbb lam peti da kosong so gi la cari apa yg patut... juz beli ayam, ikan talapia merah dan ketam. beli sayur sikit tuk wat tom yam...

hubby ckp lps Zohor nak gi Taiping...tanye nak watpe...

"gi main bowling la...kang org tu kata takde life lak..." katanye

wah aku da girang da neh sbb last week gi Ipoh nak main tp ramai sgt umat manusia dan yg buat aku pening dan tak jadi main sbb tgk gelagat budak2 muda yg mmg memeningkan kepala aku...ajak balik jek buat dosa je mulut aku kang komen itu ini...nge nge nge biasa la mulut aku kan...

aku pun terus siapkan apa yg ptt tuk bersuka ria di petangnye...semangat neh... so lps Zohor gerak la menuju Taiping. hujan renyai2 dan tiba di Taiping agak lebat gak hujannye.

sampai kt pusat bowling tu tah apa namanye tah hubby terus ke kaunter booking lane dan kasut... settle aku pun memulakan hayunan lah...

for the 1st round aku kalah ok. takpe takpe sbb aku jarang main kan ni baru 2nd time aku main so redho je lah....

2nd round aku lead dgn kemenangan 102 hubby tak ingat bape...hiiii3X girang hati neh walopun ada gak 3 4 kali bola masuk longkang...sekali ke longkang daaaa

and the final round pun aku still lead lagi...haaaa3X gelak setan gak aku sbb aku menang!!! hubby tak ngaku kalah dia kata bagi chance jek...whatever laaa yg penting AKU MENANG!!!

mlm lak parents in law aku dtg tido umah sbb fil aku nak main golf ngan kawan dia...kalo tak takde makna dia nak tido umah kami hiii3X... so msk la tomyam udang ngan goreng ikan jek...kebetulan gi pasar malam ada org jual udang (aku tak tau nama udang tu..kekkeke) so masak la...rebus jagung...kejap je da masak

malamnye lak aku tak tido sbb tolong hubby colourkan plan2 dia...umang aih sakit belakang beb. ptt ar bawak gi main bowling upenye ada tugas nak bagi aku...huhuhu nasib la...
AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

3 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

wah Sal..
banyak aktiviti nie..
bahagia..

selamat berbahagia ngn hubby + nur ain..

iva saionji said...

hehehe..ok ar tu kak give n take...hehehehe...

afsal_8281 said...

LOL...
hope so LOL
itu je cara nak eratkan hubungan kan


iva...
yup saling memahami
moga2 kekal abadi kan

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...