Wednesday, August 26, 2009

aku support kak Arryani

ni sbg tanda sokongan utk k. arryani... aku pun tak sure sbb apa dia perlukan sokongan camni tp aku rasa ni disebabkan dia ckp kene masuk court ari tu kot... ye ke akak? tak kisah la sbb apa tp aku sokong akak ye... hiiii3X





AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

15 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

Hye Sal..
Hahaha..

Baik ar Sal..
Tambah ar aku sayang Sal kalau ni macam.

Thanks beb coz sokong Kak Arryani.

Bila dia balik nnt dr bercuti akan ku war2kan tanda sokongan ini.

Selamat Berbuka kejap lagi ok..

Love Sal..

abgBro said...

masuk court aper kes ni sal?

besi said...

nie macam blog LOL je...
tak tau apa cite

sis_nita said...

erk!

waaaa.. nak kena letak T-Shirt ni kat blog ke sal.. sebagai tanda sokongan..? akak tak tahu ponn.. ish! tak blehh jadikk ni.. nak follow gak lerr.. wat camni.. huhuhu!

eddie dewanaga said...

gua masuk blog nita dan LoL pun ada cerita ni... apa kes???

el said...

harus terjah blog LOL

Mama-Danish & Sarah said...

harap2 sis aryanni kuat semangat masa berdepan dengan judge tu nanti....

berani kerana benar....tak gitu??

shi3la said...

yer sokong kak yan..!!!

sian eddie tak paham..kahhhh

LotsOfLove-Pearls said...

Ya ar..

cian Eddie..
tapi kan dh linkkan info..
silalah rajin menyelongkar utk mengetahui kisah sebenar..

hehe...

Kepada El,
sila..
sila..

Sal, sihat tak?

senyap jer hari nie?

tembun said...

napo ni kak?

sayaseorangsurie said...

harap2 tak ketinggalan lagik!! ni kes ape ni..?? kasi terang sket baru leh nak sokong.hehehe.. tak tau ujung pangkal camno nak kasi sokongan..

arryani said...

Touching tul korang nih..
buat akak terharu dan terbiru tau.

Pepun,
korang mmg best la..
suka sangat.
smgt korang ada dlm diri nih..

esok kes nye..
harap2 smua OK..

TQ Afsal..

l i e y n said...

i support kak yan too...walaupun tak tau pasal apa

shi3la said...

eh pompuann lamernyer ko support kak aryani..kak aryani patut nangess terkedu terkedu tgk blogg ko nihhh...kak aryani ponn dah kener samann ko dokk support lagik..ajernyer gilerrr..

hupdateeee ler bloggg hoiiii..!!

Ummi Hanie said...

Salam ,

Haiii lame xnmpk ! rindu le pulokkk ! Ekekeke..

Hmm..ni sokong ape eh?

Anyway Slmt Hr Ry Aidilfitri maaf zahir batin

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...