Wednesday, August 19, 2009

TAG from SURIE

Namaku:
Salmiyah binti Che Abdul Salleh (sama mcm dlm I/C ok!)

Nama Panggilanku:
baca balik TAG yg 13 Ogos ari tu la ye... sama je
juz call me SAL ok...nice n sweet jek...hiiii3X

Tarikh Lahirku :
25 Disember 1981.. nak adiah leh tak?? nge3X

Tempat Lahirku :
Kg. Bohor Mali, Simpang Empat, Perlis

Statusku :
Married

Hobiku :
layan internet
main dgn anak
sms dgn member baik
kumpul resepi ~ masakan, kuih, kek dll...
tp tak penah try buat pun hiii3X

Makanan Kegemaranku :
bihun/kue tiaw sup
laksa
makanan yg pedas2

Minuman Kegemaranku :
sirap limau
sirap laici
teh 'o' ais limau ~ taste murahan jek hiii3X

Cita-Citaku :
takde cita-cita....boleh??

Pengalaman Burukku :
entah tak ingat la dan takmo ingat

Pengalaman Manisku :
dpt masuk U
kawin dgn lelaki yg dicintai
melahirkan zuriat setelah hampir 4 thn menanti

Perkara Yang Disukaiku :
jalan-jalan dgn anak dan hubby tak kisah ke mana pun janji bersama dorang

Perkara Yang Tak Disukaiku :
disuruh buat itu ini mcm kuli batak
cakap benda yg sama ulang2 kali...penat dan fedup
ditegur atas kesalahan yg bukan kita buat..sakit ati
tempat ramai org dan sesak... takleh nafas weh

Adakah Anda Berpuas Hati Dengan Apa Yang Anda Ada? :
syukur Alhamdulilah apa yg dihajati ada yg dah tertunai...dan ada lagi yg belum

Harapanku :
hidup diberkati dunia akhirat
semoga dimurahkan rezeki agar dpt senangkan mak ayah
keluarga aman bahagia tanpa ada org luar yg mengganggu

Orang Yang Nak DiTag:
semua followers
semua bloglist kat blog aku neh
dan sapa2 lah
tu pun kalo rajin/sudi
AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

11 comments:

Vee Violet said...

Blog baru Vee ade ke tersenarai dalam bloglist Sal?
:)

sis_nita said...

4 tahun yerr.. lama gak tu baru dapat baby.. aaaa.. bila laa nak dapat lagikk satu..? huhuhu!

afsal_8281 said...

Vee...
confuse la dear
apa nama blog baru Vee tuh...ti sal add
then kalo ada masa jwb la tag tu ye
hiiii3X

sis_nita...
hampir 4 thn kak...next baby next plan ok
dlm proses
haaaa3X

tungguuuuuuu

Vee Violet said...

link blog baru Vee :
http://vee-midastouch.blogspot.com/
hihihi...
okey, nanti Vee jawab kay!
have a great day ahead!!!
*wink*

afsal_8281 said...

Vee..
it means dat blog lama mmg da tak usik langsung ke

so Vee nak sal simpan mana satu neh
yg lama ke baru?

windu Vee la

l i e y n said...

alamak!saya pun tak buat tag ni lagi!!!!

afsal_8281 said...

hai lieyn
thanks for leaving comment
u r welcome ok

LotsOfLove-Pearls said...

Salam Sal...

bagi pihak Vee..
Hehe.. Sal activekan yang vee-midastouch tue. tu yg active now.
hehe.. menyibuk jek kan saya..

wah, christmas tu bday sal...

LoL balik kg tht time..

hehe..

Joe said...

Selamat Menyambut Bulan Puasa beb :)

afsal_8281 said...

LOL...
ok ok aktifkan yg baru ye
thanks dear

yup i was born on dat date
the whole world celebrate my b'day kan
hiii3X

Joe...
Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak
utk abg Joe sekuarga ok

妹妹 said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 花蓮民宿 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 水晶 長灘島 長灘島旅遊 長灘島景點 長灘島機加酒 長灘島必買 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 婚禮顧問

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...