Monday, March 30, 2009

sengal!!!

arggghhhh.... tension tul la aku!!! aku tgh laja cane nak add friend kat bloglist aku nih...incik ady dok ngajar aku secara maya (YM) tp aku tak paham2 lagi...senang tp mcm susah pulok... huhuhu nape la aku sengallllll sgt nih nak catch up apa yg diajor tuh... lam mim ba ba = lembab tul la aku nih... mmg la aku ni jenis lambat pick up... diajor face to face pun aku leh mcm terkelip2 tak paham nih lagi la bila secara maya lagi aku kelam ~ black out terus pun ya gaks... adesss
AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

3 comments:

Ajwin Ajeera said...

hehehe
tp add friends cm ne ni ek??

dah sudahh.
lagi sowg lembap dtg.
haha

Mr. Azizan said...

xnk kumin pape cume nk gtaw yg bro ady 2 bgus orgnye..suke mnlong..huhu

peace:)

Cahaya Mata Nur'ain said...

ajwin_ajeera
hehehe siut je dak ajwin ni eh...tp yo la mmg lombab dik oiii... ;-))

mr. azizan
btol la incik ady tu bagus...sbb tu tgh blaja ngan dia nih..hope leh operate sndiri la blog nih.. sudi2kanlah memberi komen membina eh...

peaceee

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...