Tuesday, March 24, 2009

Salam Perkenalan


Assalamualaikum w.b.t


Pertama sekali aku nak ucapkan salam perkenalan kepada semua yg menyinggah ke blog aku nih. Sudi2kanlah menjeling/melintas/menjengah/menyinggah ke sini ye.. sebarang komen ke nasihat ke apa2 je lah adalah dialu2kan... utk kebaikan blog ni jugek...


Secondly, thank you so much to the couple (ady&ima) the person who are responsible to make up this blog become true (for me)... really appreaciated guys!! God bless both of u...no three of u actually (+ yg kat dlm poyut tu)...


Thirdly, bersyukur sgt2 ke hadrat Ilahi kerana dgn limpah dan kurnia-NYA at last penantian hampir 4 tahun telah memberikan aku satu pengalaman yg cukup indah dlm hidupku iaitu dgn kehadiran Cahaya Mata Nur 'Ain ku... iaitu my little princess NUR 'AIN SAFFIYA BINTI AHMAD FAIROZ. Kerana itu jugalah terhasilnya blog ini yg aku namakan Cahaya Mata Nur 'Ain sempena nama anak sulung perempuanku...


So, semoga korang2 semua enjoy with my blog. Welcome to af-sal.blogspot.com...


much of love to all of u

AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

3 comments:

Ima said...

welcum welcum sal...

Hati Ema @ Red said...

welcum juga...JANGAN jadi cam ima... malas update blog..hahahaha

Cahaya Mata Nur'ain said...

emmm awal2 ni maybe la rajin kot..sok2 mungkin berjangkit gak ngan penyakit ima tuh... ekekeke

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...