Monday, March 30, 2009

aku mengantuk ~ nur 'ain meragam



zZZzzzz zzzzZZzzzzz



mengantuk siot...apa taknye mlm tadi lwt gak aku tido...si debab nur 'ain tu meragam pulok...dr ptg sabtu tu dia mengamuk2 tak tau nape...maybe panas kot...tp aku rasa sbb kebodohan (bodoh gak la) aku gak kot...aku ikat tali barut tu ketat sgt bila aku nak salin pampers dia tgk2...Ya ALLAH...lekat bekas beb...siannye anak aku!! nape la aku mengong sgt pi ikat kuat2...?? huhuhu nak nanes pun ada bila tgk berbekas dada & perut nur 'ain... tu kalo tau kat lovely hubby maunye dia marah aku...almaklumlah....anak kesayangan dia tuh... huhuhu nape la aku nih... kan pe...kang aku ikat tak ketat barut tu siap lari2 100 meter lagi... tu pasallah aku ikat kuat sikit mana tau terketat laks...adessss #:S sorry syg ibu tak perasan lak ptt la syg nanes je eh...




itu kisah ptg sabtu... smlm siangnye ok je dia asal ptg je dia buat lagi...mengantuk tp tamo tido...asal aku letak dlm buai mak aih dia nye menjerit2 mcm kene cubit tuh...tp mata tu da ngantuk sgt cuma degil je tamo tido...kejap dukung ok kejap duduk ok kejap tido ok...mcm2 la nur 'ain ni... da tu mlm tadi kul 11.30 dok terbeliak lagi...aku siap pegang dia sambil berbaring apa taknye lenguh belakang & pinggang aku ni dok pegang je...mata toksah ckp la berpinor2 tahan ngantuk...tp bila nur 'ain dok 'cakap2' ngan aku bila aku ckp dia mcm mengiakan (dlm bahasa dia le...) aku jd happy w/pun kantok...tergelak tersenyum dgn gelagat si debab tuh...aduhai nur 'ain~cahaya mata ibu sorang nih... mengantuk camne pun tgk gelagat kamu buat ibu terhibur... ;-))

AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

2 comments:

Ajwin Ajeera said...

alololo.
comelnyee~~~
geram2!!
hehe

Cahaya Mata Nur'ain said...

hehehe... sib baik dlm gambo je kalo in person mau dicubit2nye pp si debab tu eh ajwin...huhuhu guro2 je eh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...