Thursday, March 26, 2009

..:: bila terasa rindu ::..

tiba2 je terasa rindu... rindu mak kat kg, rindu lovely kat sana, rindu nur 'ain kat umah ngasuh... sayu je rasa hati...

sebenarnya tak tau nak tulis ape sbb takde idea nih tambah2 time tgh jiwa kaco nih lagi lah... huhuhu. hai...entahlah lama mana lagi aku nak idup camni kan. hampir 4 tahun berjauhan masih belum nampak jalan nak duduk bersama mcm pasangan lain...

dulu hidup berdua boleh tahan lagi sekarang ni dah ada nur 'ain pun masih mcm ni... sedih juge la w/pun kdg2 berlakon hepi jek tp hati di dalam siapa yg tahu..?? mcm lagu tu... hati menangis siapa yg tahu... ;-(

dlm keadaan ni aku tak pikirkan ttg diri aku tp aku pikirkan nur 'ain, w/pun dia msih kecik dan tak faham apa2 lagi tp kesian la kat dia kene tggl dgn ibu je takde babah bersama... dulu masa sorg2 kt sini sedih blm ada anak, dah ada anak sedih sbb anak tak dpt jupe babah dia lak... aduhaiii hati...

dah..dah..usah pikirkan sgt la nanti apa pun tak jadi.. life must go on walau apa pun terjadi... biar jauh di mata tp di hati tetap dekat selalu ye B...
AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

2 comments:

Ima said...

sabar ek sal...aku wlpn x alami aku tau susah nak harunginye...sabar ek dear..aku doakan ko dpt tuko leh same2 dgn dunlop...

Cahaya Mata Nur'ain said...

emm time kasih ima...ko la yg mengerti apa yg aku rasa... thanks dear

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...