Thursday, December 24, 2009

menambahkan 'ahli'

salam sume....

aku lama tak update kan... entah la aku rasa mcm malas nak update walhal byk yg nak dikongsikan dgn korang2 dan blog kesygn aku neh tp ada je halangannya...

so hari ni aku amik sikit kesempatan juz to jot down and let all of u to know yg aku kini dlm program menambahkan 'ahli'...hehehe korang paham ke tak ni??

bg yg paham tu ye aku kini hamil lagi da 9 minggu pun...dan bgi yg tak paham tu aku da gtau kan tu aku hamil lagi!!! seronok tak?? aku tentulah seronok sbb akan dpt baby lagi...tp sikit sedih la tuk nur 'ain sbb dia kecik lagi kan dan belum puas lagi bermanja-manjaan ngan ibu dia da nak dpt adik... tp kalo ikut due nye aku bakal melahirkan 2nd baby ni on 29/7/2010...dats mean on dat time nur 'ain da setahun 1/2 lah...da besar gak tu kan...he3X

ok la semua...tu je yg nak dikongsikan ngan korang ye... daaa
AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

16 comments:

iva saionji said...

wah TAHNIAH akak...Alhamdulillah murah rezki akak....hehehe...jaga diri baik2 tau kak....

ema82red said...

tahniah sal..... tercapai dah cita2

besi said...

tahniah sbb bakal dpt baby
dan tak lupa gak utk ucap
selamat hari lahir esok

Mama Niza a.k.a hani said...

tahniah sal...samalah kita beza akak n adik setaun setgh...n apy besday tomolo

afsal_8281 said...

iva...
thanks dik syukur rezki murah pulak kan
insya allah akan dijagai diri ini sebaiknya
kamu bila lagi??

red...
terima kasih ya
nak sorang dpt lagi sorang
dan lagi dan lagi
coming soon

besi...
thanks for the wish ya
hadiah berganda tuk aku
ni lah hadiah terindah

afsal_8281 said...

k.ain...
muda2 ni biarlah buat anak je kan
da tua sok leh amal ibadat lak kan
kalo leh biarlah la sblm 30 ni buat anak dulu
heheheh boleh gitu??

thanks for the wish ya
esok da 28 thn
aku da tua!!!

Vee Violet said...

alhamdulillah....
tahniah sal!!!!
^^
im happy for you...
wah wah wah... *excited* .... best2! tetiba berangan nak melawat rumah sal bila dapat baby baru nanti... hihihi

Kak_Ngah said...

alhamdulillah..syukur..
marilah bersama menimang baby baru tahun depan..
take care yer sal.

afsal_8281 said...

vee...
thanks a lot dear
i'm hepy also and excited too
lah ape lak berangan meh je la
tp tunggu bulan 7 thn dpn la ye
hehehe

kak ngah...
akak pun peknen gak ke??
wah...suke suke suke
sama2 kita menjaga diri ye
time kasih kak

[S]itie [B]Um [B]Um said...

tahniah!!

wardah said...

Salam..First of all Hepi besday to you..May ALLAH bless you n ur beloved family.
Second..Congratulation ang dh pregnant yg kedua...nmpaknya nur ain bakal dpt adik..dia pun dh setahun lebih..ang x yah risau dia bleh tlg kemas umah dh,tlg hayunkan buai adik dia..hehehe
Thn depan dtg raya umah aku ang kendong ank lg..xpa2 rezeki tu..aku doakan semoga kandungan ang selamat semuanya.
Take good care my dear fren.

Rifqi Zuhairi said...

Salam...tahniah sal...dh nak dpt baby lg sorg..Ermm..yana lambat lagi la..

afsal_8281 said...

siti bum bum...
thanks sudi jengah sini ye
thank u

nita...
time kasih for the wish ye
da tua pun aku neh mmg layak tambah ahli la
sok2 da tua penat lak nak melayan karenah anak kecik tak ke semput lak nnti kan
hehehe

raya thn depan aku lam pantang insya ALLAH la
sbb due ujung lan 7 kan...

yana...
tima kasih ye kawan
rezki jgn ditolak...hehehe

sis_nita said...

salam dik..

tahniah k.. :)

sis_nita said...

errrr..

isk.. luperrr..

epi belated besday dear..

semoga epi2 selalu.. :)

afsal_8281 said...

sis_nita...
thanks akak...i hope i can be strong like u ok
akak take care ok
luv u

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...