Wednesday, March 3, 2010

salam kerinduan

salam semua...

agak lama aku menyepikan diri dari dunia blog ni hampir 3 bulan lamanya bukan sebab da jemu or da bosan ngan dunia blogging ni cuma sejak berpindah ke tempat baru ni byk benda yg menuntut masa yg lebih...

apa khabar kawan2ku semua?? mungkin ada yg dah lupa aku tp takpa la aku tak kesah pun adat la kan... cuma yg aku harap korang semua baik2 saja...walopun tak bertanya khabar di sini ada medium lain yg boleh dikongsikan sama2 kan...

aku percaya ada yg akan kata sejak ada facebook ni aku seakan2 lupa pada blog...ada kenyataannya juga sbb kat facebook aku boleh bagi short message aja sedangkan di blog aku perlu menaip dlm jangakamasa yg lama kan...ada kena mengena gak la tu..

emmm diam tak diam usia blog aku da setahun lebih sama baya ngan umor nur 'ain si kenit aku tu... alhamdulillah kandungan aku juga menjangkau usia 4 bulan dan setakat hari ni takde apa2 yg membimbangkan aku cuma terlalu kerap kena menjengah ke klinik sbb ada sikit masalah sebenarnya previous problem...

ok la ye...ti ada masa aku luangkan dan cuba luangkan kat blog aku ni... daaa
AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

5 comments:

Vee Violet said...

assalamu'alaikum sal...
sal, semua ni bukan benda wajib untuk kite buat - so jgn risau sgt... :)

Ain said...

salam sal,

baru semalam tetiba teringat kat sal, alih2 hari ni dah muncul....

jangan hilang cam chipsmore lagi tau....

LotsOfLove-Pearls said...

Sal tetap di hatiku..

kau tak pernah jauh pun..

hehehe..

welcome back okey..

shi3la said...

salam sal..ko sehat..??ko ok tak,takder masalah macam haku kan..

haku doakan ko ngan baby sihat2 ajer yer..

afsal_8281 said...

Vee...
salam dear...ye mmg bukan wajib tp satu masa dlu kan sal agak aktif berblogging kan...so bila lama tinggalkan rasa sian kt blog sal ni...hehehe

k.ain...
ye ke tingatkan sal...bestnye ada org ingatkan kita...tak hilang ke mana kak ada jek kalo rasa teringatlagi gi la ke fb sal ye...

LOL...
org sabahan ni mmg selalu dihatiku jua...tamo call sal lagi ke?? takut kene kutuk eh...

shi3la...
alhamdulillah aku sihat jek tak mcm masa mengandungkan nur 'ain dulu...tp sampai la ni aku masih lagi muntah2..kalo makan agak lebih skit mula la muntah habes...ko ok ke?? aku pun doakan yg terbaik tuk ko eh...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...