Monday, June 28, 2010

facebook

salam petang

pada kengkawan blog yg ada facebook dan agak2 nak add aku tu silalah add ke

salmi salleh ye

dan kalo boleh tu msge la bgtau sapa korang sbb aku nak add senang...bukan memilih tp kalo add sekadar dok je senyap lam friend list tu tak guna gak kan...kata nak tambah kawan/kenalan kans....

pada yg dah add tu terima kasih ye dan yg belum add tu kalo nak add silakanlah...

AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

4 comments:

LotsOfLove-Pearls said...

dear,
i dah masuk dalam senarai.
hehehehe..

besi said...

suka main fb lagi ya..

Queen said...

sebelum tu nak tanya..agak2 rela tak kalau FB wall awak penuh dgn update status saya?...hahahahhaa

afsal_8281 said...

LOL...
ye ye u already la dear..tq

besi...
aktif lagi la...selagi leh access dan tak di block...kekke

queen...
lagi suka tp harus komen bukan invite game or a/thing ye...hahahh komen yg membina dan kontroversi ok...kekkke

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...