Friday, April 22, 2011

bakal pengHONEYMOON

adoyai giat pulak aku menghupdate blog pinggiran aku neh... dek kerana semangat berkubur tadi la neh aku giat menghupdate...tp update n3 yg tak berfaedah... suke la kansss

ok sila tgk gambar kat bawah ni ok... sgt comel kan ini gambar dan so sweet... aku suka simple dan somel gitu... ini bukan kada raya atau kad birthday tp ini kad jemputan kawen sorg blogger tu... aku kenal dia pun kat blog je tp dia tak kenal pun aku...tu aku pasti...hahaha la la la... apa aku kesah dia kenal ke tak kan... sungguh aku terminat kat design kad ni...




kad di atas adalah kad jemputan kahwin
empunya blogger kat bawah ni....





empunya blog




sama padan sama lawo sama sama la... hihihi... dorg ada jemput tp tak tau la aku dijemput ke tak... kekeke...

dorang dua org ni glamer ok so aku nak tumpang glamer boleh?? kesah apa aku boleh ke tak kan.. tp aku suka baca blog depa 2 ni.. esok da kawin laki bini ni agak2 sempat lagi dak nak hupdate blog ni?? kot sibuk hupdate lain kot... ahakssss ok ok gurau jek...

sudaaaaa doa aku semoga mereka berdua selamat melangsungkan perkahwinan pd 2hb Mei nanti dan semoga berbahagia kekal ke akhir hayat...
AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

4 comments:

YanaMIB said...

hiks tenkiu babe...jemput je dtg..sebut je geng blogger kompem kenal lah..hehe..

afsal_8281 said...

yana...
thanks sudi jengah sini...
insya allah ye

muCux said...

kak~
i dah dpt hadiah u
tqvm terkejut beso sngt
smua dok tanye apa benda 2 hihihihi :)

DoodleLicious said...

giler sweet kad kawin diorang...tak terfikir pun nak buat cenggitu

Kalau nak doodle free, datang lah sini ^-^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...