Thursday, April 21, 2011

Blog Aku DiTERJAH

sambungan dari n3 aku tadi... kali ni aku nak bagi details sikit la...sikit aje tak byk pun...hehehe tentang penerjah blog aku... dia adalah seorang To'Wan (tp muda lagi)...

pi la jengah ke laman dia kat SINI... (sorry aku tak reti buat link ok huhu)



aku suka baca blog dia sbb ala2 sengal juga To'Wan ni...sengal dlm alim gitu... kekekek ampunnn To'Wan ya... gurau ja la. Ghasanya To'Wan dgn aku sekapai kot... satu negeri daaaa

aku tak reti nak wat n3 gempak mcm org2 dok buat tu...so pi la jengah ke blog dia na...

ni kat bawah tu dia nye post mengatakan aku menerjah blog dia...nasib blog je tau kalo dia yg aku terjah.... mati aku diterjah Mr. Hubby laks...kekeke






notabulukaki: terjah menerjah ala2 si rambut ketak...

AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

5 comments:

to'wan said...

salam.. to'wan mai sini lagi.. aik sekali to'wan pulak kena review dengan tuan blog..huhu apa maksud sengal dalam alim tu? hehe.. orang perlis juga ka..??

afsal_8281 said...

salam to'wan...
ya saya org peghelih juga tp mcm nak murtad sikit dah...hahaha boleh??

ooo sengal dlm alim tu maksud saya to'wan ni orgnya mcm alim tp ada gak lawak2 nya.. ada satu n3 to'wan saya tak sempat baca tgk tajuk ja yg perempuan jgn ngorat saya kalo tak silap... tu sengal la tu..hehhe

to'wan said...

hehe..nak 'murtad' jadi orang negeri mana..?? peghelih belah mana ya..??

owh cm2... tak tau pulak yg to'wan ni msuk dlm katogeri sengal gak..huhu

afsal_8281 said...

kami oghang harun din to'wan... bohoq mali..tau ka?? umah tepi jalan ja tah2 to'wan penah sampai apa...

tah2 kenai juga abg2 kami apa....hahaahaa kantoi

EJA said...

towan memang sengal2 alim kak..hehehe dgr towan hbs eja kena pulas telinga..hahaha

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...