Wednesday, April 18, 2012

rindu tak...tak rindu

Assalamualaikum...

ya ALLAH lamanya tak update blog ni... kalo rumah dah bersawang, berhabuk, berdebu dan mcm2 ber ber lagi kan... kesian dia tak dipedulikan oleh tuannya... hu3x

sebenarnya rindu sgt nak memblog mcm mula2 dulu tp mcm2 alasan dok ada yg membataskan jari jemari menaip... jengah tu selalu tp mencoretkan something tu rasa macam tak sempat semua... maklum la bukan bijak dlm menguruskan masa sgt pun... hiii3x

agak2 ada yg rindu ke tak?? tak rindu?? emmm takpe tak penah kisah pun memblog ni pun sekadar suka2 jek...bukan utk mengejar apa2 pun so no worries kalo takde sapa nak rindu ken...hiiii3x ayat mcm sedey pulak

kalau nak ikutkan hati tu mcm2 nak dicoretkan di sini tp kekangan demi kekangan yg membataskan pergerakan jari ni mengklik sign in tuh... takpe takpe insya ALLAH akan selalu update walopun jarang2 sekali...

daaaa

AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...