Tuesday, June 16, 2009

rindu

Salam semua

lama kan aku tak update kat blog kesayangan aku ni
bukan da malas atau da mengendur semangat utk berblogging
tp dek kerana asik kene block je tenet ni aku jd malas

aku agak frust gak sbb da takleh nak gussip2 ngan kawan2 aku sume
aku tak sure la ada ke tak yg tertunggu2 n3 terbaru aku
aku tak kisah sapa yg sudi nak baca...baca la
kalo tak nak pun aku tak paksa ok...tp jangan la dok
kutuk2 aku kat belakang ye!! (ada le yg kutuk aku?? time kasih...)

sesungguhnya aku rindu kawan2 aku kat sini termasuklah follower2 aku
yg lama dan yg baru...pd yg baru time kasih sbb sudi singgah ye
aku tak dapat nak jejak blog korang sbb kat box follower ngan shoutmix chatting
aku tu diblock so aku tak pat nak tgk sapa follower terbaru dan sapa yg tegor
aku...huhuhu aku sedih
yg aku boleh tgk cuma bape org yg jengah sini...
time kasih ye sume...
AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

10 comments:

sis_nita said...

akak dah perasan dahh..
lama ko hilangg..
rindu wooo..
apa yg tak kena ehh dgn blog kamu?
kamu try reset lek laa.. tukar template ke..
tukar standard template yg blogger punya tu..

afsal_8281 said...

thanks akak ingat lagi kat aku ye
emmm masalahnye bukan pe pun
Bhg. IT kat sini yg punye keje sume tu
bukan sbb masalah blog ni kot
agak aku la kak...

LotsOfLove-Pearls said...

AKU tahu apa maknanya rindu kerana aku juga merinduimu..
hehe..
but serious..
miss ya much dear..
welcome back ok..

afsal_8281 said...

hai LOL...
miss you much too
thanks ya dear
lotsoflove dear...hii3X

LotsOfLove-Pearls said...

no prob dear friend..
coz u r my friend then u owez in ma heart..

take gud care and gud day!

shi3la said...

hermmm actully masalah blogg ker masalahh tenet kat opiss ko niee...ko biar betulll..kalo ko nyer blog ader masalh..ko kasik haku password biar haku tgkk camner..maner tau haku leh tolongg kann ker...tue ponn kalo ko percayakan haku laa...hiksss

jgn ler ilang mood cam gini...tak syokk arr weh..baru nakk mesra ngan kau..kau dah taknak memblog..sajer jerk taknak kawan ngann haku kannn...huhhh sedeyy tauuu..!!

IxoR@ said...

Kenapa menyepi...

Rileks la...kami semuanya rindu.

besi said...

eheheheh....seronok kan berblog

afsal_8281 said...

LOL...
thanks dear for the lovely friendship

shi3la...
camno ko nak godek blog aku...takkan aku nak
publishkan pasword kt sini kot...hu3X
agak2 la weh

IxoR@...
menyepi dek kerana membawa hati
hu3X...
thanks for the rindu-rinduan ye...

besi...
berblogging mmg seronok tp
akan jd terlalu bengang bila
ada yg nak sekat2...hu3X

nanti la bila aku ada lappy sendiri aku
post n3 sampai muntah cirit...
ha3X

sis_nita said...

tok tok tok..
alloppppp..
dah ok ke..
IT dept mmg bikin panas laa kan..
akak laa ni segala ym laa chat room laa sumerr tak leh masukk..
hampehh jerr..
tapi kat IT dept, aderr yg leh ym2..
report big boss kang haa..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...