Monday, June 22, 2009

ikut hati

kalo nak diikutkan hati aku ni byk yg aku nak coretkan kat sini...
tp
entah la
aku rasa malas pun ada
tak tau nak mula dgn topik apa pun ada
sengal tu mmg la selalu ada pd aku
hehehe...da jd tebiat tu

tp yg aku tau
aku jd camni sbb skang tenet da takleh
nak guna suka suki dah
itu ini kene block
mental block aku jdnye
idea pun block la
sbb byk sgt block
arggghhhh
jap la aku wat keje dulu
then aku pk apa aku nak post

AYAT-AYAT PUJANGGA KO ORANG

5 comments:

sis_nita said...

laaa..
jgn arr camni..
okeh2..
wat keje dulu ehh..
nnti post laa apa yg nak dipost..
huhuhu!

besi said...

kena block? tak pe la....
kadang2 leh terlepas juga kan...
pelan2

jebat_durhaka said...

cian nya ko ni sal...huhuhuh

erolnukman said...

hehehe...benda2 camtu yg buat idea jd block!
goblock betul..heheh

afsal_8281 said...

sis_nita...
tgh cari idea nak post ape

besi...
kdg2 je terlepas
tp selalunye diblock je..
huhuhu

jebat_durhaka...
ni semua sbb aku durhaka dgn
kerajaan kot tu yg kene
block je tu
hii3X..kidding

erolnukman...
a'ah kan goblock btl la
idea mencurah2 tp asik kene block
jd goblock aku

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...